Rüyada takma göz görmek

Rüyada takma göz görmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, aile hayatlarını bozulacağına, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada takma göz gördüyseniz:

  • Yaratıcı çözümleri iyi dinleyip kendi durumunuza uygulayabilirseniz, işle ilgili bir problem çözülebilir.

Rüyada takma göz görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına işaret eder.

Rüyada takma altın diş görmek yüksek mertebeye geleceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına delalet eder.

Rüyada takma saç görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada takma diş temizlemek çok para kazanılacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına inanılır.

Rüyada takma bacak görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada takma diş taktırmak rızkın genişleyeceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalet eder.

Rüyada takma diş kırmak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüğü takmamak büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Serdar

Sevgilim benden ayrıldığını gördüm gözü dışı protez oldunu gordum