Rüyada takma saç görmek

Rüyada takma saç görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, kısmetlerinin de kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada takma saç gördüyseniz:

  • Alışılmadık çevreler, farklı kültürlerden kişiler farklı bakış açıları kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada takma saç kesmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada uzun takma saç görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada takma saç almak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada takma saç kullanmak kısmetin kapanacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işaret eder.

Rüyada takma uzun saç görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada takma saç taktığını görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada takma saç görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takma dişlerinin döküldüğünü görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments