Rüyada takma bacak görmek

Rüyada takma bacak görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işarettir.

Rüyada takma bacak gördüyseniz:

  • Fazla düşünürseniz fırsatları kaçırırsınız.

Rüyada takma bacak görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına yorulmaktadır.

Rüyada takma diş yapmak verimli işlere gireceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada takma kirpik görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına delalettir.

Rüyada takma diş fırçalamak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine alamet eder.

Rüyada takma diş temizlemek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada takma bıyık görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlük takmış birini görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine işaret eder.

Rüyada takma dişlerinin düştüğünü görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments