Rüyada takı hediye almak

Rüyada takı hediye almak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, zor durumlara düşüleceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına işarettir.

Rüyada takı hediye almak gördüyseniz:

  • Eski bir ortağınız veya partneriniz sizi düşünüyor olabilir, tekrar bağlantı kurulması duygusal anlar yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada takı hediye almak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, şansının ve bahtının açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada takı seti hediye almak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına inanılır.

Rüyada gümüş takı hediye almak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına inanılır.

Rüyada hediye takı almak bolluk ve bereket elde edeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına alamet eder.

Rüyada takı hediye etmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın takı hediye almak aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına rivayet eder.

Rüyada çok takı görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşlı takılar görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Rabia

Rüyada eşi tarafından kutu içinde bileklik yüzük küpe hediye almak