Rüyada tahta köprüde yürümek

Rüyada tahta köprüde yürümek ömrünün de uzun olacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tahta köprüde yürümek gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen birisi çevrenizdedir.

Rüyada tahta köprüde yürümek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, uykusuz geceler yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski tahta köprü görmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahtadan köprü görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada tahta köprüden geçmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tahta köprü görmek dualarının karşılığını alacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada tahta asma köprü görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada taş köprüde yürümek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına işaret eder.

Rüyada köprüden yürümek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments