Rüyada baba dostu görmek

Rüyada baba dostu görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kırılan kalplerin barışacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, keder yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baba dostu gördüyseniz:

  • Hızlı düşünmeli, değişime uyum sağlamalısınız.

Rüyada baba dostu görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına tabir olunur.

Rüyada biriyle dost olmak kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine tabir olunur.

Rüyada dostunu düşman görmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin bir dostu görmek yükseldikçe yükseleceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş dostunu görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına rivayet eder.

Rüyada eski bir dosta sarılmak ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aile dostlarını görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada dostunla tartışmak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, hasret ve özlem gidereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments