Rüyada dostunu düşman görmek

Rüyada dostunu düşman görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına inanılır.

Rüyada dostunu düşman gördüyseniz:

  • Bir zamanlar yerine getirilmesi kolay gibi görünen vaatlerin zorluğu veya mantıksızlığı ortaya çıkabilir.

Rüyada düşmanını dost gibi görmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalet eder.

Rüyada düşmanıyla dost olmak keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, birçok engelin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanının dost olduğunu görmek canın sıkılacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada dostunu düşman görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dostla düşman olmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanını dost olarak görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanını dost görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, zorlukların son bulacağına delalettir.

Rüyada düşmanı dost olarak görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments