Rüyada tahta merdivene tırmanmak

Rüyada tahta merdivene tırmanmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, aile hayatının bozulacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada tahta merdivene tırmanmak gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kapris gibi davranış biçimleri yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden soğutabilirsiniz.

Rüyada tahta merdivene tırmanmak saygınlık göreceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada tahta merdiven tırmanmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenle yukarı tırmanmak yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada merdiven tırmanmak çok sorunlu günler geçireceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına inanılır.

Rüyada demir merdivene tırmanmak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ip merdivene tırmanmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenleri tırmanmak iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, bunun şans olacağına inanılır.

Rüyada merdivene tırmanmak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments