Rüyada tahta kaşıkla oynamak

Rüyada tahta kaşıkla oynamak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta kaşıkla oynamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler verdiğiniz görev veya sorumlulukları yerine getirmeyebilirler.

Rüyada tahta kaşıkla oynamak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hayata karşı cesaretleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta yemek kaşığı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada tahta kaşık almak dinin emirlerini hiçe sayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta kaşık yıkamak arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına delalettir.

Rüyada kırık tahta kaşık görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada tahta kaşık kırıldığını görmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta kaşık çatal görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tahta kaşık görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Yasemin

Rüyada tahta kaşıkla kalkıp oynamak ve abinin oynayıp bırakması babanın devam etmesi oynamaya