Rüyada kara tahtayı silmek

Rüyada kara tahtayı silmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara tahtayı silmek gördüyseniz:

  • Herkes belli konularda abartma veya aşırılığa kaçma eğiliminde olabilir.

Rüyada kara tahtayı silmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tahta silmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına işarettir.

Rüyada tahtayı silmek çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yazı tahtası silmek verilen sözlerin tutulacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına yorulur.

Rüyada yazı tahtasını silmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tahta kapı silmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara tahtaya yazı yazmak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, işlerinin günden güne bozulacağına delalettir.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments