Rüyada tahta çakmak görmek

Rüyada tahta çakmak görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, yapılan planların alt üst olacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine inanılır.

Rüyada tahta çakmak gördüyseniz:

  • Zamanla herşeyi teker teker göreceksiniz.

Rüyada tahta çakmak görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hediye çakmak almak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına inanılır.

Rüyada çakmak doldurmak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine delalet eder.

Rüyada sigara ve çakmak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada kibrit çakmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, başına türlü işler geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çakmak görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın çakmak rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş çakmak arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments