Rüyada azraille karşılaşmak

Rüyada azraille karşılaşmak herkesin yardımına koşacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada azraille karşılaşmak gördüyseniz:

  • Bazı sözleri tutabilmek için kendinizi zorlamanız gerekecekse ya da kendinizi iyi hissetmeyecekseniz, bağlayıcı sözler vermemenizde fayda var.

Rüyada azraille karşılaşmak yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yolda karşılaşmak kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, halinin iyi olduğuna yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yolda karşılaşmak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinle karşılaşmak sermayesinin çoğalacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına delalettir.

Rüyada hamile biriyle karşılaşmak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada birileriyle karşılaşmak uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine yorulur.

Rüyada biriyle sürekli karşılaşmak yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrabayla karşılaşmak bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments