Rüyada sevdiğinle karşılaşmak

Rüyada sevdiğinle karşılaşmak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen getmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Rüyada sevdiğinle karşılaşmak bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla karşılaşmak ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle karşılaşmak başarılara yeni başarılar katılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılaşmak iyi ve kolay geçim halinde olacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin biriyle karşılaşmak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdıkla karşılaşmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle yolda karşılaşmak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanla karşılaşmak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments