Rüyada tadı bozuk su içmek

Rüyada tadı bozuk su içmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine rivayet eder.

Rüyada tadı bozuk su içmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık veya meslektaş kanalıyla bir jest ya da fırsat söz konusu olabilir.

Rüyada tadı bozuk su içmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine delalet eder.

Rüyada deniz suyunun tadına bakmak gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki tadına bakmak zor günlerin geride kalacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tat almak gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada balın tadına bakmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rakının tadına bakmak çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada kan tadı almak büyük bir kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatli kabak görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments