Rüyada tabanca sesi görmek

Rüyada tabanca sesi görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabanca sesi gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir.

Rüyada tabanca sesi duymak anne ve baba duası alınacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tabanca sesi görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabanca sesleri duymak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada boncuk tabancası görmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabanca temizlemek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine delalet eder.

Rüyada kırık tabanca görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına delalettir.

Rüyada kurusıkı tabancayla vurulmak girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine yorulur.

Rüyada tabanca kaybetmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments