Rüyada azrailin canımı aldığını görmek

Rüyada azrailin canımı aldığını görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, huzur dolu günler geçireceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada azrailin canımı aldığını gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili yeni planlar, dekorasyon, taşınma, alım satım, ev arkadaşı, kiralama v.b türü işler söz konusu olabilir.

Rüyada azrailin kendi canını aldığını görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada canının aldığını görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada azrailin birinin canını aldığını görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada azrailin canımı aldığını görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada azrailin canını aldığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada azrailin can aldığını görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada azraili canımı alırken görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada canli balik tutmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments