Rüyada tabakta turşu görmek

Rüyada tabakta turşu görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada tabakta turşu gördüyseniz:

  • Raporlar, anlaşmalar ya da tezler sonunda tamamlanabilir.

Rüyada tabakta turşu görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada lahana turşusu görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalet eder.

Rüyada birine turşu verdiğini görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına alamet eder.

Rüyada turşuluk kelek görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada turşunun bozulduğunu görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, istediği evde oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil biber turşusu yemek atılıma geçeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada acı biber turşusu görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada turşu suyu görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments