Rüyada turşu suyu görmek

Rüyada turşu suyu görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, rızkının bollaşacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, iyilik ve hayır bulacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada turşu suyu gördüyseniz:

  • Anlamsız teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada turşu suyu istemek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, gözyaşı dökeceğine delalettir.

Rüyada turşu suyu içmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada turşu suyu dökmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada turşu suyu görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada turşu yaptırmak başarısızlıklara düşeceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı biber turşusu görmek rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada turşu pişirmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, işlerinizin bozulacağına işaret eder.

Rüyada turşunun bozulduğunu görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments