Rüyada tabakta kaka görmek

Rüyada tabakta kaka görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada tabakta kaka gördüyseniz:

  • Çabuk bir yargıya varmaktan veya belli konularda yardım önermekten kaçınmalısınız.

Rüyada tabağa kaka yapmak işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Rüyada tabakta kaka görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabakta domates görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, istediği gibi hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada demir tabak görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına delalet eder.

Rüyada meyve tabağı hazırlamak parasal ferahlığa çıkılacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada tabak kaşık çatal görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine delalettir.

Rüyada tabak ve bardak görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, manevi tatmini islamiyet’te bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabak içinde altın görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, ana baba sözü dinlemeye alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
ihsan güzel

rüyamda tabak icerisinde kendi kakami tufalete atmak istedim orda bir cocuk bayan bir bayan vardi daha sonra cocuk biraz yer vererek tasin icndeki diskiyi atmak üzere oldum