Rüyada tabak taşımak

Rüyada tabak taşımak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada tabak taşımak gördüyseniz:

  • Aşırılıklar veya aşırı tepkiler sorunlara neden olabilir.

Rüyada tabak taşımak karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulur.

Rüyada çerez tabağı görmek istediklerini elde edeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada tabağa yazı yazmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, eşine değerli hediyeler alacağına delalettir.

Rüyada tabakta peynir görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada aynı tabaktan yemek yediğini görmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada porselen tabak hediye almak şanssızlık yaşanacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına işarettir.

Rüyada tabakta dut görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada ölüden tabak almak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments