Rüyada ölüden tabak almak

Rüyada ölüden tabak almak umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına yorulur.

Rüyada ölüden tabak almak gördüyseniz:

  • Gereken bağlantıları kurmalı ya da resmileştirmeli, alım satımları gerçekleştirmeli, anlaşmaları imzalamalı ya da doğru kişiyi bulduysanız kaçırmamalısınız.

Rüyada ölüden tabak almak yeni bir araca sahip olunacağına, hayatının iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada cam tabak bardak görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada büyük tabak görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada tabağa pilav koymak ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada porselen tabak aldığını görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada aynı tabaktan yemek yediğini görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tabak takımı almak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı tabak görmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments