Rüyada suyun yükselmesini görmek

Rüyada suyun yükselmesini görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, zor zamanlar yaşayacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına yorulur.

Rüyada suyun yükselmesini gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz verimli, düşünce yapınız rahat, soğuk kanlı veyapıcıdır.

Rüyada suyun yükselmesini görmek sorunlarını gidereceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine işarettir.

Rüyada suyun yükselmesi görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada su yükselmesi görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yükselen bina görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına rivayet eder.

Rüyada arkaya yük almak yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada atla yük taşımak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yük bindirdiğini görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, çok rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada tomruk yüklü kamyon görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments