Rüyada suyun üstünde yürüyen birini görmek

Rüyada suyun üstünde yürüyen birini görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, allah katında yükseleceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına delalettir.

Rüyada suyun üstünde yürüyen birini gördüyseniz:

  • Hiçbirşeye garanti gözüyle bakmamalısınız.

Rüyada suyun üstünde yürüyen birini görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun üstünden atlamak çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına alamet eder.

Rüyada suyun üstünde yürüdüğünü görmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada suyun üstünde araba görmek başarıların çoğalacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret eder.

Rüyada suyun üstünde ateş görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına inanılır.

Rüyada suyun üstünden geçmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret eder.

Rüyada su üstünden atlamak evliyseniz eşle iyi geçime, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada su üstünde oturmak sevilen bir dostun geleceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments