Rüyada suyun üstünde yürüdüğünü görmek

Rüyada suyun üstünde yürüdüğünü görmek allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine inanılır.

Rüyada suyun üstünde yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından size sıkıntı veriliyor, onlardan uzaklaşın veya sorunlarını taşımayın.

Rüyada su üstünde yürümek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun üstünde yürüdüğünü görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek kişisel kavgaların son bulacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su üstünde batmadan yürümek bekarsa evleneceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun üstünden yürümek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada berrak suyun üstünde yürümek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, gerçek mutluluğu tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada halının üstünde yürümek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerin üstünde yürümek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments