Rüyada suyun içinde kan görmek

Rüyada suyun içinde kan görmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde kan gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşımınız çevrenizdeki kişilerden kabul görmeyebilir.

Rüyada suyun içinde kan görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada su içinde kan görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, artık rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada kanlar içinde yatmak iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, işlerinde verimin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kan içinde boğulmak hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü kanlar içinde görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işaret eder.

Rüyada elleri kan içinde görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalettir.

Rüyada kardeşini kanlar içinde görmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada babasını kanlar içinde görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Cumali

Ruyada muslugu actim kan gibi birsey geldi yanimda anemde var anem elini suya batirip tadina bakti yuzu nu eksitti