Rüyada kardeşini kanlar içinde görmek

Rüyada kardeşini kanlar içinde görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşini kanlar içinde gördüyseniz:

  • Birden fazla işi aynı anda yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada kardeşini kan içinde görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini kanlar içinde görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kan kardeşi olduğunu görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin kan kustuğunu görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, zor durumlarda kalacağına işarettir.

Rüyada kan kardeş olmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, helal ekmek yiyeceğine işarettir.

Rüyada kan kardeşi olmak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, büyük bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kan kardeşini görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinde kan görmek şükredeceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Safiye

Ruyamda erkek kardesim kanlar icinde yere yiqilmisti kaldirdim qoqsunden kan akiyodu elimi koydum ustune kan akmasin diye