Rüyada suyun içinde kadın görmek

Rüyada suyun içinde kadın görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, sorunlarını teker teker aşacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde kadın gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan haberler, olaylar veya durumlar hızlı hareket etmeyi gerektirebilir.

Rüyada suyun içinde kadın görmek birbirlerine her konuda destek olacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada su içinde kadın görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada evin içinde kadın görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada kanlar içinde kadın görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına inanılır.

Rüyada cami içinde kadın görmek bolluk içinde yaşanacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalet eder.

Rüyada su içinde taş görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde kirli su görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su içinde örümcek görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Özlem

Rüyada bir dagın etegindeyim aşa dogru iniyorumgölün kenarına oturup elerimi yıkıyorum ve atkamı dönüp baktımda büyük kayaların altından su geldini ve orada suyun içinde yatan bir kadın var ona gülümsedim ellini saladı ordan aurıldım ve domates gördüm dalunda inek kedi yavrusu ve keçi gördüm

Gunel

Allah razi olsun.sizden.