Rüyada su içinde kadın görmek

Rüyada su içinde kadın görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, eline geçen paraları tutamayacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada su içinde kadın gördüyseniz:

  • Kafanızda yararlı fikirler olabilir.

Rüyada su içinde kadın görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine alamet eder.

Rüyada suyun içinde kadın görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada cami içinde kadın görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kısmetin açılacağına inanılır.

Rüyada kanlar içinde kadın görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde kadın görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde oynamak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde mezar görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızını suyun içinde görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments