Rüyada su içinde taş görmek

Rüyada su içinde taş görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına işarettir.

Rüyada su içinde taş gördüyseniz:

  • Öyleyse en kısa zamanda kendinizi yetiştirmeye çalışın.

Rüyada suyun içinde taş görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada su içinde taş görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada suyun içinden taş toplamak kusursuz bir yaşama kavuşacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde çakıl taşı görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabanın içinde taş görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada pirincin içinde taş görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada taşın içinde altın görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada dere içinde taş görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments