Rüyada suyun içinde arı görmek

Rüyada suyun içinde arı görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, gözyaşı döküleceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, kendisini mutsuz edeceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine yorulur.

Rüyada suyun içinde arı gördüyseniz:

  • Maddi açıdan mantıksız ilerliyor veya bazı konularda aklıselim davranmakta zorlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada suyun içinde arı görmek saygınlığını yitireceğine, işinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya işaret eder.

Rüyada bal içinde arı görmek haksızlık yapmayacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arıların içinde kalmak bolluğa ve berekete kavuşacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde arı görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada balın içinde arı görmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine işarettir.

Rüyada arıya su vermek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada arıtılmış su görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde göz görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments