Rüyada suyun altında nefes aldığını görmek

Rüyada suyun altında nefes aldığını görmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, zor durumların biteceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına tabir olunur.

Rüyada suyun altında nefes aldığını gördüyseniz:

  • Ya da başkalarının mantık hataları nedeniyle zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada suyun altında nefes aldığını görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada su altında nefes aldığını görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada suyun altında nefesini tutmak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada su altında nefessiz kalmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına inanılır.

Rüyada suyun altında nefes tutmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada su altında nefes tutmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına işaret eder.

Rüyada su altında nefes almak ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin nefes aldığını görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments