Rüyada su altında nefes aldığını görmek

Rüyada su altında nefes aldığını görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, eskileri yâd edeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada su altında nefes aldığını gördüyseniz:

  • Belli bir hedefinize ulaşmak için yeni bir strateji geliştirebilirsiniz.

Rüyada suyun altında nefes aldığını görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada su altında nefes aldığını görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına rivayet eder.

Rüyada su altında nefes tutmak artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun altında nefesini tutmak hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada su altında nefes almak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su altında nefessiz kalmak ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada suyun altında nefes tutmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada zor nefes aldığını görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Esma

Rüyamda temiz suya bir taşa tutunarak girdim sonra denizin içinde nefes aldım taş gemi gibiydi ve büyüktü yanımda ailemde vardı ama ben taşın kenarındaydım suyun içinde nefes aldım sonra yüzeye ciktim.ruyamda tanimadigim birisinden hediye aldigimi da gordum bu kisi bana gulumsuyor benim kolyemi tamir etmek yerine bana yenisini veriyor. Bu hayır mı?

Abdulhamit yalçın

Ruyamda çok temiz bir suda yüzüyorum suyun altında rahat bir şekilde burnumdan nefes alıp veriyorum ve sudan çıkıyorum beraber yüzdüğümüz arkadaşlara durumu anlatmıyorum ve arkadaşlara suyun altında yarım saat kalabilirim diyorum beraber yüzdüğüm arkadaşlar kim veya kimler olduğunu tanıdık yabancı olduklarınıda bilmiyorum inşallah hayırdır sevgi ve saygılarımı sunuyurum.