Rüyada gölün çekildiğini görmek

Rüyada gölün çekildiğini görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine inanılır.

Rüyada gölün çekildiğini gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz küçük gayretler büyük faydalar getirebilir.

Rüyada göl suyunun çekilmesi görmek kırılacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada gölün çekildiğini görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkekle fotoğraf çekilmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine alamet etmektedir.

Rüyada diş çekilmek hoşgörülü biri olunacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada röntgen çekilmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, geçiminin zor hale geleceğine işarettir.

Rüyada suları çekilmiş deniz görmek mülkiyetinin de artacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişini çekildiğini görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments