Rüyada suyla konuşmak

Rüyada suyla konuşmak kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, dertlerinden kurtulacağına, maddi olarak güç kazanacağına delalettir.

Rüyada suyla konuşmak gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada suyun içinde konuşmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalettir.

Rüyada suyun altında konuşmak arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyla konuşmak kendi işine sahip olacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesiyle konuşmak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşımla telefonda konuşmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet eder.

Rüyada okul arkadaşıyla konuşmak rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada ünlü birisiyle konuşmak çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada köpekle konuşmak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments