Rüyada suya yürümek

Rüyada suya yürümek çok büyük menfaatler kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına yorulmaktadır.

Rüyada suya yürümek gördüyseniz:

  • Gerek sosyal, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada su kenarında yürümek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine işaret eder.

Rüyada suyun üstünden yürümek hayal kırıklığına uğrayacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada suların içinde yürümek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz suyunda yürümek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalet eder.

Rüyada su kanalında yürümek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, özellikle islamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine işarettir.

Rüyada temiz su üzerinde yürümek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize delalettir.

Rüyada sularda yürümek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işaret eder.

Rüyada berrak suyun içinde yürümek duygularının karşılık göreceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments