Rüyada suyun üstünden yürümek

Rüyada suyun üstünden yürümek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, hasret ve özlem gidereceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına inanılır.

Rüyada suyun üstünden yürümek gördüyseniz:

  • Parasal aktivitelerde sonuç almaya başlıyorsunuz.

Rüyada su üstünde batmadan yürümek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına yorulur.

Rüyada su üstünde yürümek mutluluk dolu günler yaşanacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine inanılır.

Rüyada berrak suyun üstünde yürümek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına işarettir.

Rüyada suyun üstünde yürüdüğünü görmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, malının artmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun üstünden yürümek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işarettir.

Rüyada tek ayak üstünde yürümek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada diz üstünde yürümek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments