Rüyada suya kusmak

Rüyada suya kusmak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada suya kusmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yardımcı olmak ya da yüklerini hafifletmek isteyebilirsiniz.

Rüyada temiz su kusmak zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz suyu kusmak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına delalet etmektedir.

Rüyada suya kusmak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada su içip kusmak sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi su kusmak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz su kusmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada su gibi kusmak kazancının günden güne arttıracağına, fakirlerin güleceğine alamet eder.

Rüyada acı su kusmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments