Rüyada su içip kusmak

Rüyada su içip kusmak yatırımların heba olacağına, iyiliğe kavuşacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada su içip kusmak gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin adınıza karar vermesine izin vermemelisiniz.

Rüyada su içip kusmak üzüntülü günler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına yorulur.

Rüyada rakı içip kusmak aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada zehir içip kusmak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iç organları kusmak iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına tabir olunur.

Rüyada süt içip kusmak durgun giden işlerin açılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada içip kusmak ün ve itibar sahibi olacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına işaret eder.

Rüyada ilaç içip kusmak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada iç organlarını kusmak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments