Rüyada arabanın suya battığını görmek

Rüyada arabanın suya battığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine delalet eder.

Rüyada arabanın suya battığını gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda güç mücadeleleri veya şov yapan kişilerle uğraşılar söz konusu olabilir.

Rüyada arabanın suya battığını görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabanın denize battığını görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada arabanın çamura battığını görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanın battığını görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya battığını görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada suya batmamak çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına işarettir.

Rüyada su üstünde batmadan yürümek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına inanılır.

Rüyada suya batmış araba görmek işinde aranan biri haline geleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments