Rüyada suya battığını görmek

Rüyada suya battığını görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, yalnız hissetmeye, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada suya battığını gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi işini kendi yapsın, karışmamanızda fayda var.

Rüyada arabanın suya battığını görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalettir.

Rüyada suya battığını görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada su üstünde batmadan yürümek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına delalet eder.

Rüyada suya batmadan durmak işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, kimseyle konuşmayacağına delalettir.

Rüyada suya batmamak bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, ekmeğinin azalmayacağına inanılır.

Rüyada suya batmış araba görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına işarettir.

Rüyada ele batan dikeni çıkarmak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada işyerinin battığını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments