Rüyada süt mısır görmek

Rüyada süt mısır görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada süt mısır gördüyseniz:

  • Birçok konuda önemli insanlardan destek görmeniz olasıdır.

Rüyada süt mısırı yemek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına yorulmaktadır.

Rüyada süt mısırı toplamak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada süt mısır görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine delalettir.

Rüyada süt mısır yemek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına işarettir.

Rüyada süt mısır toplamak onlardan taraf hayır göreceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına işaret eder.

Rüyada süt mısır yediğini görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mısır sapı görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mısır unu almak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
bumbum

rüyamda bi akrabam hadi mısır alalım dedi ben de ben istemiyorum dedim o mısır alırken serçe parmağını tutuyodum onun .bu akrabamı uzun süre sonra dün gördüm