Rüyada süt almaya gitmek

Rüyada süt almaya gitmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine işarettir.

Rüyada süt almaya gitmek gördüyseniz:

  • Çarpıcı yardım veya jestler söz konusu olursa kabul etmemek için bahane aramamalısınız.

Rüyada süt almaya gitmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına işaret eder.

Rüyada su almaya gitmek kendisi için isabetli kararlar alacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada pasta almaya gitmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada araba almaya gitmek kötü günler geçireceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına delalettir.

Rüyada çorap almaya gitmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada gelin almaya gitmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada almanyauya gitmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın almaya gitmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments