Rüyada pasta almaya gitmek

Rüyada pasta almaya gitmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, maddi varlığının çoğalacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pasta almaya gitmek gördüyseniz:

  • Hisleriniz mantığınızdan daha güçlüdür.

Rüyada pasta almaya gitmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada alman pastası görmek ticarete atılacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına delalet eder.

Rüyada simit almaya gitmek maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına inanılır.

Rüyada valizi alıp gitmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada valiz alıp gitmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada köpek almaya gitmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine inanılır.

Rüyada yumurta almaya gitmek zarar etme riskini en aza indireceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada alyans almaya gitmek hak yemeyeceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments