Rüyada su almaya gitmek

Rüyada su almaya gitmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada su almaya gitmek gördüyseniz:

  • Geçmişte belli bir alanda başarı elde edememiş olmanız hiçbir zaman başarılı olamayacağınız anlamına gelmiyor.

Rüyada su almaya gitmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına işaret eder.

Rüyada almanya gitmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına işaret eder.

Rüyada almanyauya gitmek ondan faydalanacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına rivayet eder.

Rüyada çay almaya gitmek kişinin gülen yüzünün solacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada valiz alıp gitmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına inanılır.

Rüyada şeker almaya gitmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada balık almaya gitmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına delalettir.

Rüyada ekmek almaya gitmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, para ve makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments