Rüyada süslü tavuk görmek

Rüyada süslü tavuk görmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, ömür boyu devam edeceğine işarettir.

Rüyada süslü tavuk gördüyseniz:

  • Rakipler veya arkadaşlar kan ter içinde merdivenlerin ilk basamaklarında olmasına rağmen, siz teras düzenlemesi yapmak üzere çatıyı teftişte olabilirsiniz.

Rüyada süslü tavuk görmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada süslü makas görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada süslü beşik görmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, o masumların bedduasını alacağına delalettir.

Rüyada süslü kapı görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, uykusuz geceler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süslü eşyalar görmek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza yorulur.

Rüyada süslü köpek görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada süslü görmek yalnız kalınacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine alamet eder.

Rüyada süslü mezar görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments