Rüyada süslü eşek görmek

Rüyada süslü eşek görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet eder.

Rüyada süslü eşek gördüyseniz:

  • Kendinizi kurma özelliğiniz, olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açabiliyor.

Rüyada süslü eşek görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına alamet eder.

Rüyada süslü yaşlı kadın görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süslü ayakkabı görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine inanılır.

Rüyada süslü birini görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada süslü yorgan görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına yorulmaktadır.

Rüyada süslü görmek işlerinin çoğalacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına işarettir.

Rüyada süslü tabak görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada süslü kedi görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments