Rüyada süslü kedi görmek

Rüyada süslü kedi görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, özgüveninin artacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada süslü kedi gördüyseniz:

  • Ekip çalışması, iş birliği veya ortaklık gerektiren işler hızlanmaya başlıyor.

Rüyada süslü kedi görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada süslü yastık görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada süslü şapka görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına inanılır.

Rüyada süslü şapka takmak yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada süslü sandık görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına inanılır.

Rüyada süslü ayna görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına işarettir.

Rüyada süslü makas görmek hayatın temposunun yükseleceğine, yeni bir yola gireceğine inanılır.

Rüyada süslü seccade görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments