Rüyada süslü yaşlı kadın görmek

Rüyada süslü yaşlı kadın görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, yol kat edeceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada süslü yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Yenilik yapmak istiyorsanız biraz bekleyin.

Rüyada süslü yaşlı kadın görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine yorulur.

Rüyada süslü kadın görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, şöhretli biri olunacağına işarettir.

Rüyada yaşlı bir kadına yemek vermek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, yorulacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı bir kadının gelinlik giydiğini görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı ölmüş kadın görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadını gelinlikle görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalettir.

Rüyada yaşlı kadının gençleştiğini görmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada yaşlı güzel kadın görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments