Rüyada sürü güvercin görmek

Rüyada sürü güvercin görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada sürü güvercin gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız veya bazı problemlere getirdiğiniz çözümler diğer kişilerle aynı olmayabilir.

Rüyada güvercin sürüsü görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine delalettir.

Rüyada sürü güvercin görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada bir sürü güvercin görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine yorulur.

Rüyada beyaz güvercin sürüsü görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada sürü halinde güvercin görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda güvercin görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulur.

Rüyada güvercin gözü görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, çok daha büyük adımların atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar ve güvercin görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments