Rüyada kar ve güvercin görmek

Rüyada kar ve güvercin görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, dertleşerek moral bulacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar ve güvercin gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size zor anlar yaşatabilirler.

Rüyada kar ve güvercin görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercini serbest bırakmak emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına rivayet eder.

Rüyada sarı güvercin görmek sevineceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına işaret eder.

Rüyada güvercinler yakalamak sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başında güvercin görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine inanılır.

Rüyada beyaz güvercin olmak yanlış yatırımlar yapılacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercinlere ekmek atmak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercin ve kedi görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments